Masaže

  • KHANYA –tretman za revitalizaciju kože
  • KLEOPATRA TRETMAN
  • RELAKS MASAŽA sa aromaticnim uljima
  • LIMFNA DRENAŽA
  • ANTICELULIT MASAŽA
KHANYA –tretman za revitalizaciju kože

Na jeziku Xosa plemena khanya znači prosvjetljenje. Egzotizam i misticizam su osnova ovog tretmana jer je zasnovan na afričkim ritualima masaže i njihove povezanosti sa prirodom.
Usawoti ritual- afrička ceremonija pilinga tijela vam otvara vrata njege drevnih civilizacija. Posebna tehnika nanošenja toplog slanog uljanog pilinga, kao i aromaterapijska kupka, masaža marula uljem i drugi prirodni preparati za koje pripadnici plemena vjeruju da imaju magične moći jer povećavaju otpornost kože i dugotrajno je hidriraju.
Vulkansko kamenje i roze kvarc stimulišu vitalnu energiju, dok zvuk drevnih “maracas” kojima se nježno prelazi preko tijela opušta. Ovo je pravi SPA tretman, revitalizujući i opuštajući, koji aktivira i opušta sva čula i tako uvodi u balans Vaš um, duh i tijelo.

KLEOPATRA TRETMAN

Naracije o kraljici Kleopatri, drevnoj njezi njene kože koju je, kupajući se u mlijeku, održavala nježnom i svilenkastom, ušle su u legendu. Ovaj tretman po svom sadržaju i efektima podsjeća na legendu.
Slani aroma piling, pakovanje u mliječnu hidrirajuću kremu, par tajnovitih sastojaka su samo dio ove priče…
Namijenjen suvoj koži, koži tretiranoj solarijumom i idealan hidrirajući ljetni tretman za kožu isušenu prirodnim sunčanjem.

RELAKS MASAŽA sa aromatičnim uljima
LIMFNA DRENAŽA
ANTICELULIT MASAŽA

Sa prirodnim preparatima i termo pakovanjem daje odlične rezultate u skidanju celulita. Nakon uradjenih 10 masaža klijent dobija poklon paket koji sadrzi masazu gratis, a zatim piling tretiranog dijela sa masažom i termo pakovanjem.