Manikir

 

Manikir podrazumijeva sredivanje vaših prirodnih noktiju, bilo da se radi o njegovanju ili oporavku, prirodnih noktiju sa problemima kao što je listanje površinskih dijelova nokta, reparaciji noktiju sa ugroženom plocicom nokta nastalom kao posljedica dugogodišnjeg tzv. grickanja noktiju, takode, mogucnost reparacije napukle ivice nokta kako bi se izbjeglo skracivanje do njegovog ponovnog izrastanja.

Veliki izbor lakova visokog kvaliteta – izbor od preko 300 boja i nijansi.

O.P.I. lakovi – izbor od oko 100 boja i nijansi.

Nail-art lakiranje – rukom slikani nokti, ukrašavanje cirkonima, veoma cesto unikatni motivi sto nasem studiju daje poseban pecat.

 

OPI Spa manikir

O.P.I. Spa manikir vam pruža luksuzni tretman koga čine proizvodi stvoreni za uzivanje, pocevsi od prijatnog i okrepljujuceg pilinga (Skin renewal scrub) sa prirodnim ultra finim kristalima secera, kao i neodoljivim esencijama limuna, narandze, ananasa, garanijuma i cveta breskve; potom revitalizujuca kupka (Effervescent soak) bogata mineralima i esencijama mandarine i bosiljka; serum (Rejuvenating serum) sastavljen od koktela antioksidanasa, vitamina A, C, E i okrepljujuci mirisi lavande, eukaliptusa i kamfora. I na kraju završna zaštitna emulzija (Finishing butter), koja će Vam uz raskošnu profesionalnu masažu, biti poslednji korak u intenzivnoj nezi ruku i noktiju.